Farah Zeynep Abdullah: Vicdanlar tazminatla temizleniyor mu?

Tecavüz faili Musa Orhan’ın avukatının, Ezgi Mola hakkında verilen adli para cezasına tepki gösteren Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunmasına dijital medya hesabından yanıt veren Farah, “Vicdanlar tazminatla temizleniyor mu?” diyerek tepki verdi.

Batman’da İpek Er’e tecavüz ederek ölüme sürükleyen uzman çavuş Musa Orhan’a tepki gösterdiği için hakkında hakaret davası açılan oyuncu Ezgi Mola Ankara 31’inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 65 günlük adli para cezasına çarptırılmıştı.

Karara dijital medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösteren oyuncu Farah Zeynep Abdullah, “Net olan tek şey Musa Orhan’ın gerçek bir şerefsiz olduğu ve sistemin de onun yanında olduğu” sözleri ile tepki göstermesinin ardından tecavüz failinin avukatı Farah hakkında da suç duyurusunda bulundu.

‘Vicdanlar tazminatla temizleniyor mu?’

Avukatın kendisi hakkında suç duyurusuna ilişkin dijital medya hesabından paylaşımda bulunan Farah Zeynep, “Tecavüzcülükle suçlanmasını tazminat gelirine dönüştürmekten çekinmeyen bir zihniyet, e ne oluyor sonra? Vicdanlar tazminatla temizleniyor mu, insanlar bir anda vay 5 bin 200 aldı çok temiz insanmış mı diyorlar. Bunu da dosyaya ekle” ifadelerine yer verdi.

/jn/